01. Pridobite

Pridobite nove stranke.  Ugotovimo, koga zanimajo vaši izdelki in katere probleme jim rešujejo. Vašo ponudbo jim predstavimo na izviren in stroškovno učinkovit način, ob pravem času, na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Okrepite odnose z obstoječimi strankami. Pokažite jim, da vam je MAR: pomagali vam bomo, da jih bolje spoznate, jih navdušite in spodbudite, da se bodo k vam vračale z veseljem in pogosteje.

VEČ

03. Rastite

Spremembe se začnejo od znotraj, pri vaših zaposlenih. Sprostite skrite potenciale podjetja: okrepite odnose in interno komunikacijo ter skupaj so-ustvarjajte boljšo prihodnost! Določite cilj - skupaj ga bomo dosegli.

VEČ

PRIDOBIVANJE STRANK

 

Pridobite nove stranke.

Nagovorite njihov um, srce in dušo.

 

Ste se vprašali, kdo so vaše idealne stranke? In koga si med strankami zagotovo ne želite?

S ciljno usmerjenim dialogom, stroškovno učinkovitim pristopom poiščemo stranke, ki potrebujejo vaše izdelke oz. storitve. Stranke, ki si jih želite.

Oblikujemo dialog z njimi, nato pa jih z zanimivimi vsebinami pritegnemo in spodbudimo k interakciji. Ko enkrat vemo, kdo so vaše stranke in kaj potrebujejo, jih nagovorimo preko različnih kanalov in kontaktnih točk.

Ni pomembno, ali prodajate podjetjem ali fizičnim osebam - na drugi strani so vedno ljudje, ki imajo svoje potrebe, cilje, ambicije in čustva. In mi znamo nagovoriti njihov um, srce in dušo.

Preizkusite nas.
 

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik