Poslovni coaching & svetovanje

Poslovni coaching 


 

Učinkovita ekipa za hitro odzivnost  

 

Podjetja, s katerimi sodelujemo, imajo različne izzive, so različnih velikosti in prihajajo iz različnih panog. Skupno jim je, da iščejo nove priložnosti na trgu, želijo rasti in se razvijati.

Na uvodnem sestanku pri naročniku skupaj z nami sedijo sodelavci, osebe iz različnih služb in oddelkov, ki vsak na svoj način prispevajo k doseganju zastavljenih ciljev. Pogosto se zgodi, da se prvič skupaj pogovarjajo o tej temi. Iz njihove medsebojne komunikacije se zazna, kako povezana je ekipa: ali vsak okopava le svoj vrtiček, ali pri ustvarjanju rešitev med seboj sodelujejo. In ker nas ocenjujejo po rezultatih, nam je v interesu, da ustvarimo pogoje za dobro sodelovanje.

Zaradi slabe ali sploh neobstoječe komunikacije med različnimi oddelki ali člani tima, katerih sodelovanje je potrebno za realizacijo projekta, se namreč po nepotrebnem izgublja veliko časa in energije, to pa ni v nikogaršnjem interesu.

Zato začnemo odnose s strankami graditi od znotraj navzven, pri zaposlenih. Vodjem in njihovim timom pomagamo najti in odstraniti komunikacijske šume, vzpostaviti iskreno komunikacijo in okrepiti medsebojne odnose. Saj veste, s sodelovanjem so cilji doseženi hitreje in z manj napora.

 

Komu je poslovni coaching namenjen?
Direktorjem, vodjem in teamom, ki si želijo premikov oz. sprememb na bolje.
 
Stopite v stik, če želite:

  • Okrepiti sodelovanje in odnose v timu
  • Spodbuditi kreativno razmišljanje za hitrejše reševanje problemov
  • Izboljšati veščine vodenja in komunikacije 
  • Zmanjšati stres in bolje upravljati s časom (delo od doma, work-life balance)


 
Z vami bom Maja Golob, univ. dipl. ekon. Že 28 let podjetjem pomagam ustvarjalno razmišljati, učinkoviteje komunicirati in krepiti odnose v kolektivu in s strankami. Sem akreditirana timska coachinja (EMCC), jungovska coachinja (ACSTH Jungian Coaching program), članica Mednarodne coaching zveze ICF, članica Združenja Manager in Društva za marketing Slovenije ter strastna zagovornica ravnovesja med življenjem in delom.

 


 


Rezervirajte termin za brezplačen posvet >


 


 

Izkoristite skrite potenciale podjetja 


 

... in povečajte vrednost svojih strank.  

 

Smo vaš partner za razmišljanje, s katerim snujete prihodnost. Zapolnimo vrzel in postanemo del vaše ekipe takrat, ko v ekipi nimate vseh marketinških znanj, ki jih potrebujete. Z vami in za vas razmišljamo, analiziramo, snujemo. Pridružimo se vam na strateških sestankih, pri viharjenju možganov, na delavnicah.

Postavimo se v vlogo vaših strank in analiziramo izkušnjo z vašim podjetjem, analiziramo marketinške materiale in predlagamo izboljšave, poslušamo dialoge vaših zaposlenih in z njimi treniramo komunikacijske veščine, vašo ekipo s coachingom vodimo do boljših odnosov …

Ponudimo vam dragocen vpogled, ki ga ne boste našli v vaših poslovnih poročilih. Ni nujno, da vam bo všeč, bo pa iskren. In iskrenost je osnova za dobre odnose s strankami.

Analiziramo obstoječe marketiške aktivnosti, predlagamo izboljšave, ideje spravimo v življenje, spremljamo rezultate in spet izboljšujemo. Vse dokler ne dosežete zastavljenih ciljev.

 

Ne bodite presenečeni: pogosto vidimo priložnosti tam, kjer drugi vidijo ovire, zato z nami:

  • prihranite čas in denar, saj se učite iz napak drugih,
  • povečate vrednost strank,
  • optimizirate uporabo internih virov,
  • izboljšate izkušnjo in zadovoljstvo strank.

 

Pot, po katerih hodite, smo v 18ih letih zagotovo pomagali prehoditi že vsaj enemu od 80ih podjetij, s katerimi smo v tem času sodelovali. Zaupajte nam vaš izziv.

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik