01. Pridobite

Pridobite nove stranke.  Spoznajte, kdo so vaše stranke, nagovorite njihove potrebe in rešite njihove težave. Predstavite svojo zgodbo na izviren način: bodite ob pravem času na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Okrepite odnose z obstoječimi strankami. Pokažite jim, da vam je MAR: spoznajte in navdušite jih, rešite njihove izzive, da se bodo k vam vračale z veseljem, vedno znova in znova. 

VEČ

03. Rastite

Spremembe se začnejo pri vaših zaposlenih. Sprostite skrite potenciale podjetja: ustvarite kulturo sodelovanja, okrepite odnose v kolektivu in ustvarite boljšo prihodnost za vse: za stranke, zaposlene in skupnost.

VEČ

OHRANJANJE STRANK

 

Okrepite zvestobo strank 

Vredno je že zato, ker 80 odstotkov vaših prihodkov ustvari 20 odstotkov strank.  

 

Verjamemo, da so v poslu najpomembnejši ljudje in odnosi med njimi. Dobri odnosi pa se ne zgodijo čez noč: so plod negovanja in stalnih stikov.

Tako kot v zasebnem življenju prijateljev ne pridobiš s tem, da jim ob vsakem stiku nekaj prodajaš, tudi stranke nad tem niso ravno navdušene.  Mi vam pomagamo zasnovati učinkovit dialog z njimi, pripraviti kvalitetne vsebine in oblikovati ponudbo tako, ki boste osvojili njihova srca. Pri tem smiselno kombiniramo različne komunikacijske kanale in kontaktne točke, primerne za vašo ciljno skupino: od digitalnih do tradicionalnih.  

Niso pa vse stranke enake: nekatere so za vas vredne več kot druge. Če želite okrepiti zvestobo strank in povečati njihovo vrednost, naj vedo, da vam je MAR zanje. Naj to čutijo ob vsakem stiku, tudi ob stiku z vašimi zaposlenimi.

 

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik