Direktni marketing

Kaj vas o marketingu lahko nauči Kosmodisk?

V čem je skrivnost uspeha? Pravzaprav je ni. Vse je tako zelo preprosto, da lahko uspe tudi vam.

8 korakov marketinga za 21. stoletje

Zakaj je danes VSE direktni marketing, kako delati prave stvari na pravi način in kako poskrbeti za to, da se bodo vaši kupci vedno radi vračali k vam.

E-pošta: izognite se SPAM filtrom

Pripravite h kupcem usmerjeno strategijo, s katero boste zgradili lastno listo e-naslovov oseb, ki jih zanimajo izdelki in stortive vašega podjetja.

Spremenite kontakte v kupce - 9 namigov

Preverite 9 namigov, ki vam lahko pri tem koristijo.

7 zmot o direktnem marketingu

"To lahko storimo sami". Nekatere oblike marketinga preprosto niso »naredi sam« projekti! Akcije direktnega marketinga prepustite strokovnjakom.

Kdaj je direktni marketing nepogrešljiv?

Ko želite kratkoročen odziv na akcije pospeševanja prodaje spremeniti v dolgoročne odnose s kupci ter si zagotoviti delež njihove denarnice.

Izboljšajte odziv akcij direktnega marketinga

Če natančno načrtujete vsak korak akcij, skrbite za personalizacijo, in to podprete z merjenjem ter sproti odpravljate napake, je uspeh pred vrati.

9 nasvetov za pripravo kvalitetne mailing liste

Uporabite informacije z vseh kontaktnih točk v podjetju. Ne pozabite: kvalitetna mailing lista predstavlja 40 % uspešnosti akcije!

6 korakov do uspešnega prodajnega pisma

Pismo opravlja funkcijo prodajnega dialoga med prodajalcem in kupcem. Njegova naloga je motivirati kupca in mu posredovati dovolj razlogov ZA.

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik