Testimonials

Preberite si mnenja naročnikov:

Rosen

"Za vse vas, ki ste pripravljeni …  V zadnjih 20 letih sem imel večkrat priložnost in čast sodelovati z Majo. Kot profesor, zaupnik in da, tudi kot učenec in se od nje učiti. Zelo sem ponosen na 'blue ocean' pristop, ki ga omogoča klientom. Če lahko zaupate človeku, ki vodi podjetje Rosen/Brown Direct in je prejemnik 28 Echo nagrad, verjemite, da ste vi in vaše podjetje lahko srečni, da jo imate na svoji strani. Srečno, Maja, tebi in tvojemu timu. Bodi sprememba, ki prinaša dobro in vrhunsko."

Richard G. Rosen
Direktor
Rosen

»Podjetje Spago je prineslo svež veter v naše razmišljanje. Ves čas nas spodbujajo, da izhajamo iz potreb strank, čeprav smo trgovec, ki želi čim bolje izpostaviti prednosti izdelkov in ponudbe, ki jo nudimo. Seveda je to prav, vendar pa ključno razliko naredi način in pristop, kako želimo to povedati strankam. Lahko govorimo o samemu sebi in naši ponudbi, lahko pa vse to predstavimo skozi potrebe stranke. Verjetno ni potrebno posebej omenjati, kaj so nam svetovali v agenciji Spago.

Še nekaj je, kar loči podjetje Spago od številnih drugih ponudnikov na trgu – predanost, srčnost, sveže ideje, ki jih vedno prinašajo na naša srečanja, neposrednost in odkritost.

S preteklimi projekti smo bili zadovoljni, z enim večjih projektov pa smo celo presegli optimistično zastavljene cilje.«

Mojca Avšič
Izvršna direktorica strateškega trženja
Mercator d.d.

»Banka Koper je novembra 2014 že drugič sodelovala s podjetjem Spago pri izvedbi prodajne akcije za pridobivanje novih komitentov in novih poslov. Z zadovoljstvom lahko povemo, da je Spago tudi tokrat v celoti izpolnil naša pričakovanja. Storitev podjetja Spago ocenjujemo na visoki kakovostni ravni, z veliko mero kreativnosti, sistematičnosti in prilagodljivosti. Z eno oceno, odlična podpora za izboljšanje prodaje.«

Mojca Hočevar
Pomočnica direktorja sektorja
Banka Koper

Maja je dragocena sogovornica za strateški marketing, ki nam je pomagala pri repozicioniranju, opredelitvi ponudbe vrednosti ter ključnih prodajnih prednosti. Če smo se prej soočali s težavami pri prodaji, sedaj vsak sestanek pomeni zaključeno prodajo. Ponujamo iste storitve, ampak na drugačen način … in to je tista sprememba, ki predstavlja ključ do uspeha. Hvala, Maja! :)

Barbara Bregar-Mrzlikar
Direktor
CEED Slovenija

4 razlogi za sodelovanje z Spagom:  Kreativni. Zanesljivi. Odzivni. Uspešni.

Boštjan Bregar
CEO
Marg UK, Zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014
Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik