01. Pridobite

Pridobite nove stranke.  Spoznajte, kdo so vaše stranke, nagovorite njihove potrebe in rešite njihove težave. Predstavite svojo zgodbo na izviren način: bodite ob pravem času na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Okrepite odnose z obstoječimi strankami. Pokažite jim, da vam je MAR: spoznajte in navdušite jih, rešite njihove izzive, da se bodo k vam vračale z veseljem, vedno znova in znova. 

VEČ

03. Rastite

Spremembe se začnejo pri vaših zaposlenih. Sprostite skrite potenciale podjetja: ustvarite kulturo sodelovanja, okrepite odnose v kolektivu in ustvarite boljšo prihodnost za vse: za stranke, zaposlene in skupnost.

VEČ

PRIDOBIVANJE STRANK

 

Pridobite nove stranke.

Nagovorite njihov um, srce in dušo.

 

Ste se vprašali, kdo so vaše idealne stranke? In koga si med strankami zagotovo ne želite?

S ciljno usmerjenim dialogom, stroškovno učinkovitim pristopom poiščemo stranke, ki potrebujejo vaše izdelke oz. storitve. Stranke, ki si jih želite.

Oblikujemo dialog z njimi, nato pa jih z zanimivimi vsebinami pritegnemo in spodbudimo k interakciji. Ko enkrat vemo, kdo so vaše stranke in kaj potrebujejo, jih nagovorimo preko različnih kanalov in kontaktnih točk.

Ni pomembno, ali prodajate podjetjem ali fizičnim osebam - na drugi strani so vedno ljudje, ki imajo svoje potrebe, cilje, ambicije in čustva. In mi znamo nagovoriti njihov um, srce in dušo.

Preizkusite nas.
 

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik