01. Pridobite

Pridobite nove stranke z manjšimi stroški. Odkrijte, kdo kupuje vaše izdelke in kakšni so njihovi nakupni motivi. Nato svojo ponudbo predstavite ob pravem času, na pravem mestu.

VEČ

02. Zadržite

Povečajte zvestobo in prihodke od obstoječih strank. Pokažite jim, da vam je MAR. Osvojite njihova srca in si zagotovite, da se bodo rade vračale in pogosteje nakupovale.

VEČ

03. Rastite

Povečajte prodajo vaših izdelkov in storitev! Ko slišimo 'to se ne da', je to za nas izziv. Priložnosti pogosto vidimo tam, kjer drugi vidijo ovire. Določite cilj - skupaj ga bomo dosegli.

VEČ

POSLOVNA RAST

Vi določite cilj. Mi vas pripeljemo tja.

Verjamemo, da vedno obstaja prostor za izboljšave. Majhna sprememba v prodajnem procesu lahko pomeni veliko za končni rezultat. In kar lahko merimo, lahko tudi izboljšamo.

Mogoče počnete prave stvari, vendar jih ne počnete na pravi način. Mogoče je vse, kar potrebujete, zgolj svež pogled na situacijo. Mogoče morate samo preusmeriti vašo pozornost: če bi se videli skozi oči vaše stranke, bi to lahko poenostavilo stvari oz. bi jih lažje razumeli.

Mi vidimo priložnosti tam, kjer drugi vidijo ovire. Tistemu, kar že imate, dodamo pravo vrednost. Pomagamo vam ustvariti in vzdrževati pozitivne izkušnje skozi celoten življenjski cikel vaših strank, od prvega stika do zvestobe. Pomagamo vam povečati donosnost od vloženih marketinških sredstev, pri čemer vaša interne vire uskladimo s ciljno usmerjenimi marketinškimi aktivnostmi (B2C, B2B). Vi določite cilj. Mi vas pripeljemo tja.

Več pridobljenih strank
Večja donosnost (izplen) od vloženih sredstev (RO(M)I)
Večja prodaja
 
In kaj je vaš marketinški izziv?
Oglasite se na kavo (ali čaj, če vam je ljubši :)) - veseli smo novih izzivov.

Kontaktirajte nas