Poslovni coaching & svetovanje

Poslovni coaching 


 

Poslovni coaching je individualen program, ki vam pomaga aktivirati vaše notranje potenciale.  
Vsebinsko je popolnoma prilagojen vašim potrebam in zastavljenim ciljem, osredotočen na spreminjanje neučinkovitih vzorcev in omejujočih prepričanj za trajno osebno in poslovno rast. 

Skozi izkustven dialog ter z uporabo različnih coaching tehnik in orodij, zasnovanih na konceptih Carla Gustava Junga, vas vodim do spoznanj in rešitev, s katerimi boste lažje dosegali zastavljene osebne in poslovne cilje. 

Komu je poslovni coaching namenjen? Vodjem, direktorjem, lastnikom podjetij ter drugim ambicioznim posameznikom, ki si želijo premikov oz. sprememb.

 

Stopite v stik, če želite:

  • Spodbuditi kreativnost pri snovanju idej in oblikovanju rešitev
  • Izboljšati komunikacijske veščine 
  • Postati boljši vodja 
  • Okrepiti sodelovanje in odnose v ekipi
  • Zmanjšati stres in bolje upravljati s časom (work-life balance)
  • Razvijati oz. širiti posel

 

Z vami bom Maja Golob, univ. dipl. ekon. Že 27 let organizacijam in njihovim vodjem pomagam izboljšati komunikacijo in okrepiti odnose z zunanjimi deležniki (strankami) in v kolektivu. 
Sem akreditirana coachinja (ACSTH Jungian Coaching program), članica Mednarodne coaching zveze ICF, članica Združenja Manager in Društva za marketing Slovenije ter zagovornica ravnovesja med življenjem in delom. 

 
 

Rezervirajte termin za brezplačen 30 minutni posvet >


 


 

Izkoristite skrite potenciale podjetja 


 

... in povečajte vrednost svojih strank.  

 

Smo vaš razvojni partner, s katerim snujete prihodnost. Zapolnimo vrzel in postanemo del vaše ekipe takrat, ko v ekipi nimate vseh marketinških znanj, ki jih potrebujete. Z vami in za vas razmišljamo, analiziramo, snujemo. Pridružimo se vam na strateških sestankih, pri viharjenju možganov, na delavnicah.

Postavimo se v vlogo vaših strank in analiziramo izkušnjo z vašim podjetjem, analiziramo marketinške materiale in predlagamo izboljšave, poslušamo dialoge vaših zaposlenih in z njimi treniramo komunikacijske veščine, vašo ekipo s coachingom vodimo do boljših odnosov …

Ponudimo vam dragocen vpogled, ki ga ne boste našli v vaših poslovnih poročilih. Ni nujno, da vam bo všeč, bo pa iskren. In iskrenost je osnova za dobre odnose s strankami.

Analiziramo obstoječe marketiške aktivnosti, predlagamo izboljšave, ideje spravimo v življenje, spremljamo rezultate in spet izboljšujemo. Vse dokler ne dosežete zastavljenih ciljev.

 

Ne bodite presenečeni: pogosto vidimo priložnosti tam, kjer drugi vidijo ovire, zato z nami:

  • prihranite čas in denar, saj se učite iz napak drugih,
  • povečate vrednost strank,
  • optimizirate uporabo internih virov,
  • izboljšate izkušnjo in zadovoljstvo strank.

 

Pot, po katerih hodite, smo v 18ih letih zagotovo pomagali prehoditi že vsaj enemu od 80ih podjetij, s katerimi smo v tem času sodelovali. Zaupajte nam vaš izziv.

Kako vam lahko pomagamo?
Spoznajmo se ob kavi ali čaju - veseli smo novih izzivov.

Stopite v stik